Projecten

Continental Rack heeft jarenlange ervaring in het inrichten van magazijnen met de beste opslagoplossing voor onze klant. De ene keer zijn dit palletrekken, omdat de klant gepalletiseerde goederen opslaat. De andere keer legbordstellingen voor uitbreiden van een bestaand magazijn.

Maar een extra verdiepingsvloer, houten rekken of een gaaswand is natuurlijk ook mogelijk. Vaak is het een combinatie van verschillende magazijnstellingen in één magazijn.

Om u een idee te geven van wat Continental Rack allemaal kan leveren, kunt u onze referenties bekijken. U kunt niet alleen lezen wat Continental Rack heeft geleverd, maar ook wáárom er gekozen is voor deze oplossing. Kom regelmatig terug want we voegen constant nieuwe mooie projecten toe.

Mocht u na het lezen van de referenties ook geïnteresseerd zijn in een vrijblijvend adviesgesprek voor de (her)inrichting van je magazijn, neem dan contact met ons op of bel direct met 09-337 80 00.

Voor deze partijen hebben wij gewerkt

Hieronder een greep uit de 24.000 bedrijven waarvoor wij de afgelopen 30 jaar gewerkt hebben in een van onze vestigingen.