Project: Verdiepingsvloer voor werkplaats

Verdiepingsvloer voor automotive werkplaats

Projectomschrijving

Voor een fabrikant van high-end racevering voor sportauto’s hebben we een verdiepingsvloer mogen leveren en plaatsen.

Onze opdrachtgever kocht een bestaand pand dat helemaal leeg was. Men wilde in dat pand een verdiepingsvloer over 70% van het oppervlak. Hieronder heeft men een uitlijn ruimte, een werkplaats en een magazijn gerealiseerd. De opdrachtgever heeft na het plaatsen van de verdiepingsvloer tussenwanden laten zetten welke geheel gestukadoord zijn. Tevens is er een vloeistofdichte vloer geplaatst en is een compleet high-tech autobedrijf gerealiseerd.

Continental Rack heeft samen met de klant de verdiepingsvloer ontworpen en de indeling gemaakt.  De uitlijn ruimte is hoger dan de omringende werkplaatsen i.v.m. het opkrikken van de voertuigen tijdens het uitlijnen. Na het plaatsen van de verdiepingsvloer en de wanden heeft Continental Rack het magazijn ook ingericht.

Het afwerkingsniveau dat de opdrachtgever nastreeft sluit naadloos aan bij de gesloten gegalvaniseerde vloerbalken die Continental Rack gebruikt. Dit maakt dat het geheel er super strak en modern uitziet. De klant is klaar voor de toekomst!

Neem contact op

Alle projecten