Over ons

Al meer dan 30 jaar heeft Continental Rack ervaring in het vinden van maatoplossingen voor magazijninrichtingen alsook winkel- en kantoorinrichtingen.

Klantgerichte aanpak, doeltreffende oplossingen en snelle leveringen zijn de pijlers van het bedrijf.  We verbeteren ons bedrijf en onze aanpak constant, daarom zijn we nog steeds groeiende. De hoofdvestiging met het centraal magazijn bevindt zich in Lokeren België, daarnaast hebben we verkoopvestigingen met showrooms in Frankrijk, Nederland en Duitsland.

We bedienen onze klanten gedurende het hele traject:

  1. Verkoop: onze buitendienst staat steeds klaar om uw opslagprobleem van dichtbij te bekijken en u op de meest passende wijze te adviseren
  2. Berekeningen: berekeningen van draagvermogen en staalelasticiteit worden gemaakt op basis van de internationale FEM richtlijnen. Een eigen calculatiedienst garandeert snelle antwoorden en accurate offertes. Onze offertes zijn steeds gratis en geheel vrijblijvend.
  3. Productie: zagen, frezen, ponsen, slijpen, lassen, spuiten gebeurt allemaal binnenshuis. In onze vestiging produceren we rekken en tussenvloeren precies op maat voor de klant. Uiteraard werken we ook met standaardafmetingen, nog steeds de meest economische manier om uw magazijn in te richten.
  4. Montage: onze staanders worden meestal voorgemonteerd geleverd. Montage ter plaatse is hierdoor kinderspel. In geval van drukke omstandigheden kunnen wij u uiteraard compleet ontzorgen door ons montageteam in te zetten. Onze ervaren mensen zorgen er dan voor dat uw installatie in de kortst mogelijke tijd gebruiksklaar is, goed voor jarenlang zorgeloos gebruik.

We zijn trots op een klantenbestand van meer dan 24.000 klanten en dit aantal is nog steeds groeiende. Wij hebben u er graag bij!

Ook één van onze klanten worden? Ontdek de mogelijkheden! Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons bedrijf