Onze services

Magazijninrichting is veelal standaard maar toch ook weer niet. Waar de verschillende stellingen samengesteld worden uit standaard onderdelen met standaard afmetingen is maatwerk toch cruciaal. 80% van het magazijn kan standaard ingericht worden maar juist die laatste 20% geeft het beetje extra dat uw magazijn perfect maakt.

Een afwijkende palletmaat of gewicht, een moeilijke hoek voor een entresolvloer of een legbordstelling met een speciale opslagmethode. Dat zijn de dingen die uw bedrijf uniek maken en waar wij goed in zijn. Desnoods maken we maatwerk voor u.  Wij gaan verder waar andere magazijninrichters stoppen, net dat extra stapje.

We doen alles volgens onze 4 pijlers

Inspectie & advies

Onze buitendienst staat steeds klaar om uw voorraadprobleem van dichtbij te bekijken en u op de meest passende wijze te adviseren

Berekeningen

Berekeningen van draagvermogen en staalelasticiteit worden gemaakt op basis van de internationale FEM richtlijnen. Een eigen calculatiedienst garandeert snelle antwoorden en accurate offertes. Onze offertes zijn steeds gratis en geheel vrijblijvend.

Productie

Zagen, frezen, ponsen, slijpen, lassen, spuiten gebeurt allemaal binnenshuis. In onze hoofd vestiging produceren we rekken en tussenvloeren precies op maat voor de klant. Uiteraard werken we ook met standaardafmetingen, nog steeds de meest economische manier om uw magazijn in te richten.

Montage

Onze staanders worden altijd voorgemonteerd geleverd. Montage ter plaatse is hierdoor kinderspel. In geval van drukke omstandigheden kunnen wij u uiteraard compleet ontzorgen door ons montageteam in te zetten. Onze ervaren mensen zorgen er dan voor dat uw installatie in de kortst mogelijke tijd gebruiksklaar is, goed voor jarenlang zorgeloos gebruik.