Project: Palletrekken en verdiepingsvloer nieuwbouw koffiebranderij

Palletrekken en verdiepingsvloer nieuwbouw koffiebranderij

Projectomschrijving

Voor een koffiebranderij met meerdere vestigingen in Nederland hebben we het magazijn van de nieuwbouwlocatie Zwolle ingericht. Dit project bestond uit twee delen:

  1. Tijdens de nieuwbouw hebben we in opdracht van de bouwmaatschappij een verdiepingsvloer voorzien tussen bestaande balken van de bouw. Hiervoor heeft Continental Rack balken op maat gemaakt zodat ze tussen de bestaande H- profielen gemonteerd konden worden. Daarna hebben we deze voorzien van vloerplaten, balustrade en een kantelhek. Tot slot hebben we een trap voorzien uit meerdere delen vanwege de grote hoogte.
  2. Nadat de bouw was afgerond heeft Continental Rack het bulkmagazijn voorzien van palletrekken van maar liefst 10,5 meter hoogte. Alles natuurlijk voorzien van de nodige aanrijbescherming. De rekken zijn in de huiskleuren van de opdrachtgever geleverd om perfect aan te sluiten bij het open ontwerp van het pand.

In dit geval heeft Continental Rack nauw samengewerkt met de opdrachtgever en de bouwmaatschappij om een soepele bouw te kunnen garanderen. Denk hierbij aan het lossen op een onverhard bouwterrein, de coördinatie van hijs/hefwerktuigen en de montage in combinatie met elektra werkzaamheden.

Wederom een prachtige project.

Neem contact op

Alle projecten