Project: 5000 m2 palletrekken

5000 m2 palletrekken voor een logistiek dienstverlener

Projectomschrijving

Voor een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in expeditie, warehousing en Value Added Logistics heeft Continental Rack een totaalinrichting mogen voorzien voor twee hallen van ieder 2500m2. Beide hallen werden ingericht met palletstellingen met een liggerlengte van 3600mm voor opslag van zowel europallets (2784  posities)  als blokpallets  (1140 posities).

Continental Rack kreeg de vraag om op basis van een vooraf opgegeven inventarisatie de meest efficiënte inrichting te maken zonder daarbij flexibiliteit naar de toekomst toe te verliezen. Mede hierdoor is gekozen voor een liggerlengte van 3600mm. Men kan zowel 4 europallets als 3 blokpallets plaatsen.

Naast de basis heeft Continental Rack aanvullend aanrijbescherming geplaatst en hebben we de locatie labels voorzien die de klant op basis van het WMS ontwikkeld heeft. Hierdoor was het mogelijk om aansluitend na de montage de stellingen direct vol te rijden met de voorraad die reeds arriveerde.

Door de goede samenwerking tussen Continental Rack en de opdrachtgever was het mogelijk om binnen een korte periode en voor de deadline een compleet magazijn te bouwen dat voldoet aan de wensen van de  opdrachtgever en aan de veiligheid eisen die aan een magazijn gesteld worden.

Neem contact op

Alle projecten