Efficiënte magazijninrichting met een opslagsysteem van Continental Rack

Door uw magazijninrichting efficiënt te organiseren kunt u heel wat tijd en kosten besparen. Door onze jarenlange ervaring in de analyse en inrichting van magazijnen beschikken wij over een expertise die het toelaat het hoogste rendement uit uw investering in magazijnstellingen te halen.

De zoektocht van een klant naar magazijninrichting eindigt daarom zeer vaak bij Continental Rack

Bekijk producten

Voorbeelden magazijninrichting

Optimaal gebruik magazijninrichting

Indien u plannen heeft voor nieuwbouw is het aan te raden ons in een vroeg stadium te contacteren. Wij kunnen u ter plekke een goed, degelijk & economisch advies geven voor een optimaal gebruik van uw magazijninrichting. De keuze voor de juiste magazijnstelling, draagarmstelling of palletstelling, maar ook de indeling van uw magazijn stellingen kunnen u een flinke besparing opleveren.

Daarnaast realiseert u met onze tussenvloeren ofwel entresolvloeren eenvoudig een flinke toename van uw magazijnvloer oppervlak.

Concurrerende opslagsystemen

Continental Rack is al jaren actief in de Benelux, Duitsland & Frankrijk. Door deze schaalgrootte bundelen we onze krachten en kunnen we een opslagsysteem altijd concurrerend aanbieden.

Of het nu gaat om een palletstelling, een draagarmstelling of een ander opslagsysteem, voor ieder type magazijn stelling komen we met een deskundig advies en een concurrerend voorstel.

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit vrijblijvend contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder. Meer dan 24.000 klanten gingen u naar alle tevredenheid voor.

Vraag uw magazijn offerte eenvoudig en snel aan, en ontvang een scherpe offerte voor de magazijnstellingen die u nodig heeft!

Offerte aanvragen